7 Ιουλ 2008

ΑΝΘΙΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΤ3

Άνθιμος Θεσσαλονίκης και ΕΡΤ3: το πρόβλημα δεν είναι τόσο η μουλάδικη συγκρότηση, οι εθνικισμοί, οι ανοησίες, βλακείες και γελοιότητες που αυτός εκπέμπει (και σήμερα). Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι οι ταπεινές γλοιώδεις, υποτακτικές Διοικήσεις της ΕΡΤ3 (ως συνέχεια της κυβέρνησης και της Βουλής), οι οποίες του την διαθέτουν απεριόριστα κάθε Κυριακή για να υβρίζει, προσβάλει, ταπεινώνει τον λαό που την πληρώνει. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΟΝΟΛΟΓΟ - ΚΗΡΥΓΜΑ ΔΙΧΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΦΟΔΡΑ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ!

Το ίδιο, βεβαιότατα ισχύει και με την ΕΡΤ1 για τα ανάλογα Κυριακάτικα, και όχι μόνο, που σχεδιάζονται και στοχεύουν στην αποχαύνωση και υποτέλεια των ανθρώπων ώστε να γίνεται απρόσκοπτα η εκμετάλλευση από την εξουσία. Επιτέλους, στις Διοικήσεις ΕΡΤ, μόνο υποτακτικοί βρίσκονται; Τα Εργατικά Συνδικάτα δεν έχουν ούτε στοιχειώδη αυτονομία;

Να καταργηθούν αμέσως οι μεταδόσεις των Κυριακάτικων, μουλάδικων, λειτουργιών. Διαφορετικά, να ακολουθούν αμέσως ελεύθερες εκπομπές με δικαίωμα λόγου σε όσους διαφωνούν και προσβάλλονται.

(Από το ιστολόγιο "ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΣ")