10 Σεπ 2008

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ...



Συνέντευξη του Γραμματέα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (Υ.Σ.Ε.Ε.) στον σταθμό της Σάμου ΣΑΜΟΣ FM, με αφορμή παρέμβαση του εντόπιου μητροπολίτη ενάντια σε αρχαιοπρεπή δρώμενα του δήμου Πυθαγορείου, 10 Σεπτεμβρίου 2008.


Ανακοίνωση 208 / 7.9.2008

Τουλάχιστον ανατριχιαστική για κάθε φυσιολογικό και σύγχρονο άνθρωπο υπήρξε η αυταρχική παρέμβαση του «σεβασμιότατου» (sic) μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας Ευσέβιου ενάντια σε απλά πολιτιστικά αρχαιοπρεπή και αθλητικά δρώμενα του Δήμου Πυθαγορείου Σάμου με τον όνομα «Ηραία», καταγγέλλοντάς τα ως... «παγανιστικά» (εφημερίδα «Σαμιακός Τύπος», φύλλο 431 της 1ης Σεπτεμβρίου 2008).

Σε μία από κάθε πλευρά απαράδεκτη για ευρωπαϊκή δημοκρατική χώρα ανακοίνωσή του, η οποία απέπνεε αλαζονεία, μισαλλοδοξία και υπαινιγμό ότι η πατρίδα μας είναι αμπελοχώραφο των ρασοφόρων, ο εν Σάμω αρχιθεοκράτης βγήκε να «μαλώσει» τις δημοτικές αρχές και να προσπαθήσει να τις «φοβίσει» για μία ακόμη φορά, αναρωτηθείς τάχα μετά από... διερεύνηση («...η τοπική μας Εκκλησία διερευνά και ανησυχεί...») «μήπως πίσω από όλα αυτά κρύβονται κάποιοι νεοπαγανιστές» (λες και αν όντως... «κρύβονταν νεοπαγανιστές», δηλαδή όπως στην πραγματικότητα εννοεί αυτός θρησκευτές της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, θα έπεφτε στον όποιο ιερωμένο της όποιας άλλης Θρησκείας ο ελάχιστος έστω λόγος).

Τραγικό μάλιστα είναι ότι αυτή η μισαλλόδοξη φωνή φιλοξενήθηκε και σε ραδιοφωνική εκπομπή, όπου ο αρχιθεοκράτης επανέλαβε το «αντιπαγανισιτκό» (δηλαδή αντι-Αρχαιοελληνικό) παραλήρημά του και μάλιστα... «κάλεσε όλους τους ευσεβείς χριστιανούς να αγρυπνούν» (δεν διευκρίνισε ωστόσο εάν πρέπει να αγρυπνούν... σταυροφόροι και ένοπλοι κατά των πραγματικών Ελλήνων!).

Το τραγικότερο βέβαια είναι ότι οι ήδη φοβισμένοι αρμόδιοι, όπως και εκατοντάδες άλλοι συνάδελφοί τους ανά την Ελλάδα, αντί να βάλουν στην θέση του, και μάλιστα άπαξ και διαπαντός, τον μισαλλόδοξο θεοκράτη, έσπευσαν αντίθετα να... αποτάξουν την Εθνική μας, δηλαδή την Αρχαιοελληνική Παράδοση (γιατί αυτό εννοούσε ο ρασοφόρος με τον όρο «παγανισμός») για να μην πέσουν στην δυσμένεια ενός ουσιαστικά ανίσχυρου τοπάρχη μιας ξεπερασμένης βυζαντινής θεοκρατίας. Ενός τοπάρχη του απόλυτου μηδέν, ο οποίος, όπως και όλοι οι όμοιοί του, δεν έχει καν την αιδώ να μην επιτρέπει στο θρησκόληπτο ποίμνιό του να τον προσφωνεί εν μέσω δημοκρατικού πολιτεύματος με την γελοία πια λέξη «δεσπότης».

Όλα αυτά σχηματίζουν την εικόνα μιας κοινωνίας που κραυγαλέα αδυνατεί να παρακολουθήσει, στοιχειωδώς έστω, τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας που κατά την αρχαιότητα γέννησε τον υψηλότερο πολιτισμό του Ανθρώπου (αυτόν ακριβώς που ο θεοκράτης έχει το θράσος να βρίζει ως «παγανιστικό»), αλλά που σήμερα η ίδια αυτή χώρα δυστυχώς ελέγχεται από την πιο σκοτεινή δύναμη, η οποία συστηματικά εξολοθρεύει με την πνευματική, ψυχολογική και οικονομική τρομοκρατία κάθε προσπάθεια δραπέτευσης των νεοελλήνων και ανέλιξής τους προς την αξιοπρέπεια, την εξέλιξη και την ελευθερία.

Στις ημέρες μας, μέσα από τα απανωτά σκάνδαλα και την εξαντλητική υπερφορολόγηση των πολιτών που μεθοδεύει η παραδομένη στους θεοκράτες κυβέρνηση, την ίδια ώρα που έχει παραχωρήσει στο αφεντικό της, δηλαδή στην Εκκλησία, όχι απλώς μία σκανδαλώδη φοροαπαλλαγή αλλά επιπλέον και υπερχρηματοδότηση, αποδεικνύεται τρανταχτά πλέον ότι το Ελληνικό Κράτος υπάρχει πρωτίστως για να υπηρετεί τους παρασιτικούς θεοκράτες που το έχουν κυριεύσει από το 1860, όταν το Ελληνικό στοιχείο, με την βοήθεια των Ρώσων, παραμερίστηκε σε όλα τα επίπεδα για να προελάσει ακάθεκτο το Βυζαντινό.

Σε εμάς τον λαό συνεπώς και μόνον σε εμάς, σε εμάς τους ενεργούς πολίτες, απομένει να πάρουμε στα χέρια μας την υπόθεση της ελευθερίας και αξιοπρέπειάς μας, παντού όπου στην ελληνική επικράτεια και στην ομογένεια οι Ορθόδοξοι θεοκράτες μάς πίνουν το αίμα και μας απομυζούν το πνεύμα και την ψυχή. Και θα έχουμε αποτελέσματα.

Ίσως μάλιστα κάποτε ξυπνήσουν και ξεφοβηθούν και οι δημοτικές και πολιτικές αρχές, έγκαιρα αρκετά ώστε να μην είναι εκτός νυμφώνος όταν ξεκινήσει επιτέλους η απελευθέρωση του έθνους των Ελλήνων από τους αλαζόνες «δεσπότες» που έχουν το θράσος να απαξιώνουν την Εθνική μας Παράδοση και Θρησκεία με τον όρο «παγανισμός». Που έχουν το θράσος να απαιτούν απόσταση του έθνους μας από τις πραγματικές του ρίζες, που έχουν το θράσος να συκοφαντούν και να καθυβρίζουν τον πραγματικό Ελληνισμό, προσπαθώντας προφανώς να κοντύνουν τον Όλυμπο για να μην νοιώθει κόμπλεξ ο Γολγοθάς!

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ