30 Αυγ 2012

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ!

Ανακοίνωση 257 / 30. 8. 2012

Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών στηρίζει ανεπιφύλακτα το συγκλονιστικό και συγκινητικό βίντεο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, την τηλεοπτική προβολή του οποίου απαγόρευσε χθές (29.8) με σχεδόν ομόφωνη απόφασή του το ιδιότυπο («γνωμοδοτικό») ιερατείο που ονομάζεται Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο. Το εν λόγω βίντεο αποτελεί κραυγή διαμαρτυρίας για τις ολοένα αυξανόμενες περικοπές στην προστασία της αρχαίας μας εθνικής κληρονομιάς με δικαιολογία τις απαιτήσεις των ξένων δανειστών («τώρα κρίση έχουμε, λεφτά για μάρμαρα θα δίνουμε»;).

Μία από τις δικαιολογίες του Κ.Α.Σ. γι' αυτή την απαγόρευση ήταν ότι το συγκεκριμένο βινετομήνυμα είναι τάχα «πολιτικό» ! Αν και σε κάθε περίπτωση εμείς τονίζουμε ότι το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι πολιτικό αλλά πολιτισμικό (ηθικό, αξιακό και θρησκευτικό), τους πληροφορούμε ότι αυτή η ίδια η απαγόρευσή τους είναι πολιτική πράξη. Όπως πολιτική είναι και η γενικότερη έως σήμερα στάση του Υπουργείου στο οποίο ανήκουν, να αντιμετωπίζει τα ερείπια των δικών μας Ιερών σαν «αρχαιολογικούς χώρους», στους οποίους μάλιστα μας έχει απαγορεύσει την για λατρευτικούς λόγους πρόσβαση. 

Το εμπνευσμένο βίντεο που απαγόρευσε το Κ.Α.Σ. τελειώνει με την φράση «ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ». Η εθνική μας παράδοση όμως εκτός από το μνημειακό έχει και το ζωντανό τμήμα της. Είμαστε όλοι εμείς, οι Έλληνες Εθνικοί, που τιμούμε τα πάτρια στον 21ο αιώνα της χρονολογίας των ξένων θεοκρατών που λυμαίνονται την πατρίδα μας. Και εμείς, δυστυχώς γι' αυτούς, ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ.

Οι ρομποτοποιημένοι υπηρέτες των ξένων δανειστών που μοιράζουν ακόμα κολοσσιαία ποσά στα παρασιτικά μορφώματα της λεγόμενης Ορθοδοξίας και επιπρόσθετα της εγγυώνται την απόλυτη φορολογική ασυδοσία την στιγμή που κόβουν συντάξεις από απροστάτευτους απόμαχους της ζωής και κόβουν τα χρήματα για την στοιχειώδη προστασία των αρχαιοτήτων, θα μας έχουν πάντα απέναντί τους. Με όποια μορφή καταγγελίας ή διαμαρτυρίας κατά περίπτωση θ' απαιτηθεί.  

Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών

www.ysee.gr