29 Αυγ 2013

Η ΑΠΟΔΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο… «ΑΓΙΟΣ» ΦΑΝΟΥΡΗΣ



Ανακοίνωση 277 / 29.8.2013

Κατ’ επανάληψη έχουμε δηλώσει ότι, για την Ελληνική Εθνική Θρησκεία, το υπ’ αριθμόν 1 εθνικό πρόβλημα είναι η καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος και αποδάσωση - ερημοποίηση της χώρας που αποτελεί την ιστορική κοιτίδα των Ελλήνων. Δεν υπάρχει άλλωστε ΠΑΤΡίδα δίχως ΠΑΤΡώους Θεούς, και οι δικοί μας Θεοί δεν είναι θεότητες της ερήμου, όπως η υποτιθέμενη «αρσενική» «μία» και «μοναδική» των απανταχού, και κάθε διακριτικού τίτλου, μονοθεϊστών.

Το ψευδεπίγραφα «ελληνικό» κράτος, που θρησκεύεται σε αυτήν ακριβώς την θεότητα της ερήμου, δεν φαίνεται να συμμερίζεται την ημετέρα «παγανιστική» άποψη, και αντιθέτως θεωρεί «εθνικό» (τι νόημα έχει άραγε η λέξη για τους πιστούς θρησκειών που μισούν τον εθνισμό;) πρόβλημα το ότι δεν έχει ανοίξει η… σχολή της Χάλκης ή ότι δεν πηγαίνουν καλά οι προσηλυτιστικές επιχειρήσεις των ορθοδόξων σε χώρες που ούτε καν έπρεπε να υπήρχε Χριστιανισμός. Η αποδάσωση – ερημοποίηση της χώρας μας ίσως μάλιστα είναι και ζητούμενο, για αυτό το κράτος που επαναληπτικά γονατίζει μπροστά στον, «τριπρόσωπο» στην χριστιανική εκδοχή, θεό της ερήμου Ιαχωβά.

Το τελευταίο, ανακοινωθέν μόλις χθες, «ανδραγάθημα» αυτού του κράτους, είναι το «χαράμισμα» του λεγόμενου «Ταμείου Μολυβιάτη», στο οποίο είχαν συγκεντρωθεί 120 εκατομμύρια ευρώ για μερική αποκατάσταση των τρομερών καταστροφών των μεγάλων πυρκαγιών της Πελοποννήσου το έτος 2007. Αυτό το κράτος, που εξακολουθεί να δωρίζει κάθε χρόνο από τον κρατικό προϋπολογισμό 2 εκατομμύρια ευρώ στους «Αγιορείτες» αρνητές της ζωής, επέδειξε λέει αδυναμία να διοχετεύσει τα χρήματα αυτά στις πυρόπληκτες περιοχές και εν συνεχεία, το 2010, ο πολύς κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, υπουργός Οικονομικών τότε, κατήργησε το εν λόγω «Ταμείο» και μετέφερε τα χρήματά του στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, δηλαδή στην νομή των ξένων δανειστών.

Η περιφέρεια Πελοποννήσου πρόλαβε να λάβει για έργα αποκατάστασης μόλις 2,6 εκατομμύρια ευρώ. Λίγο περισσότερα δηλαδή από το καθιερωμένο ετήσιο δωράκι στους αθωνίτες αρνητές της ζωής, για το οποίο, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, ΚΑΝΕΝΑ από τα εντός κοινοβουλίου κόμματα δεν έχει εγείρει ένσταση. Μάλλον είναι σε στάση αναμονής οι άνθρωποι, αφού δεν τους έχει προτρέψει ακόμα σε κάτι τέτοιο ο… «Άγιος» Φανούρης!

«Σεβόμαστε την Ορθοδοξία. Σήμερα ανήμερα του Αγίου Φανουρίου, παραδοσιακά, φτιάχνουμε Φανουρόπιτα ως ευχαριστήρια προσφορά προς τον Άγιο και ως ένα είδος προληπτικής αίτησης βοήθειας για μελλοντικές απώλειες». Αυτό ακούστηκε προ δύο μόλις ημερών σε μία ακόμα ίδρυση πολιτικάντικου σχήματος («μη συγκυριακής συλλογικότητας»), που μάλιστα ανεμίζει και «προοδευτική» (τι σημαίνει αυτό πια, σε αυτή την βυζαντινή χώρα;) σημαία.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ