26 Σεπ 2013

ΤΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ!



ΤΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ!

Ανακοίνωση 279 / 25.9. «2013»

Τόσο το επίσημο υποτιθέμενο «Ελληνικό» Κράτος, όσο και όλοι οι ρωμιοί πολιτειακοί και πολιτικοί αξιωματούχοι που το στελεχώνουν, εάν είχαν στοιχειώδες φιλότιμο (πείτε το και «τσίπα») θα έπρεπε να είχαν αυτοκτονήσει από ντροπή μετά την δημοσίευση ανοικτής επιστολής του Αμερικανού αρχαιολόγου κ. Στέφανου Γ. Μίλλερ, ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϋ και επί δεκαετίες (από το 1973!) Διευθυντή Ανασκαφών στον αρχαιολογικό χώρο Νεμέας, πέριξ των ερειπίων του Ναού μας, που την εποχή των ελευθέρων Ελλήνων ήταν αφιερωμένος στον Θεό Δία.

Σε αυτή την ανοικτή του επιστολή, ο κ. Μίλλερ εξέφρασε ανοικτά την προσωπική του αγωνία μήπως στο εξής οι επισκέπτες του χώρου, καθώς και του εκεί Μουσείου, θα τα βρίσκουν μονίμως κλειστά, λόγω του ότι το υποτιθέμενο «Ελληνικό» Κράτος αποφάσισε να κάνει το οικονομικό «συμμάζεμά» του και με την απόλυση 7 εκτάκτων αρχαιοφυλάκων που εργάζονταν εκεί. Το ίδιο Κράτος που, από το 1981 μέχρι και σήμερα (!!!), κόβει ανελλιπώς, σε βάρος του προϋπολογισμού του, ετήσιο «χαρτζιλίκι» κάποιων εκατομμυρίων ευρώ για επαύξηση του πλούτου του, ήδη βαθύπλουτου, λεγόμενου «Αγίου» Όρους.

Η επιστολή του Αμερικανού αρχαιολόγου, που γνωρίζουμε ότι έχει κυριολεκτικά αφιερώσει την ζωή του στην ανάδειξη του χώρου του Ναού του Θεού «Νεμείου» Διός, και με μεγάλο κόπο και προσωπική αγωνία έχει υλοποιήσει μία ζηλευτή, για τα ρωμέϊκα τουλάχιστον δεδομένα, αρχαιολογική και μουσειακή παρουσία, κατέληγε με την συγκλονιστική φράση: «εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέπτη και θα συνειδητοποιώ πόσο ανόητος και αιθεροβάμων ήμουν. Θα έχω πετάξει στα αζήτητα όλη μου τη ζωή».   

Για αυτό κάναμε λόγο στην αρχή της ανακοίνωσής μας για «τσίπα». Γιατί το ρωμέϊκο, θρησκόληπτο, «αντιπαγανιστικό» και πολιτισμικά καθυστερημένο Κράτος που καπηλευτικά χρησιμοποιεί τον προσδιορισμό «Ελληνικό», έρχεται να ακυρώσει τον τεράστιο κόπο ενός σεβαστικού για τον προχριστιανικό Ελληνισμό ανθρώπου, αλλά και δεκάδων άλλων ξένων δωρητών που επί δεκαετίες χρηματοδότησαν από το προσωπικό τους πορτοφόλι το τεράστιο έργο του Μίλλερ, με τελική μάλιστα κατάληξη «την δωρεά όλης της αγορασμένης γης, με τα μνημεία, στο Ελληνικό Δημόσιο».

Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών, καταγγέλλει σε κάθε πολιτισμένο άνθρωπο της Ελλάδος αλλά και του πλανήτη ολόκληρου, την επιλεκτική τσιγκουνιά του ρωμέϊκου, θρησκόληπτου, «αντιπαγανιστικού» και πολιτισμικά καθυστερημένου Κράτος που καπηλευτικά χρησιμοποιεί τον προσδιορισμό «Ελληνικό», τιμά το έργο του κ. Μίλλερ και τις χορηγίες των ξένων φιλελλήνων που ανέδειξαν σε πρότυπο αρχαιολογικό πάρκο και Μουσείο τον ευρύτερο χώρο του Ναού του Θεού «Νεμείου» Διός και απαιτεί την άμεση επαναπρόσληψη των απαραίτητων αρχαιοφυλάκων. Γιατί απλώς, για το εάν αυτοί είναι ή όχι απαραίτητοι, αρμόδιος να κρίνει δεν είναι το κάθε δουλικό της Τρόϊκας ή κάποιο δικαστήριο, αλλά μόνον ο άνθρωπος που ξόδεψε την ζωή του για να αναδείξει την Ιστορία των Ελλήνων και μέσα από τα χώματα της Νεμέας.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

www.ysee.gr

22 Σεπ 2013

Απόδοση τιμής στους Μαραθωνομάχους. Μια εντυπωσιακή τελετή






Απόδοση τιμής στους Μαραθωνομάχους. Μια εντυπωσιακή τελετή

Σε ένα απόγευμα γεμάτο κατάνυξη, συγκίνηση και, εν τέλει, πραγματική Ελλάδα, η Ελληνική Εθνική Θρησκεία γιόρτασε για 11η χρονιά στις 21 Σεπτεμβρίου στο τρόπαιο Μαραθώνος την φθινοπωρινή ισημερία σε συνδυασμό με την απόδοση τιμής στην μνήμη εκείνων που πριν από 25 αιώνες πολέμησαν στο Μαραθώνα για την πολιτική ελευθερία της Ελλάδας, αλλά και της ευρωπαϊκής ηπείρου γενικότερα.

Στους ήρωες μαραθωνομάχους προσφέρθηκαν σπονδές και κατατέθηκαν στέφανοι από φορείς της Ελληνικής Θρησκείας, ενώ την διπλή ιεροπραξία τέλεσε ο αρμόδιος βραχίονας του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΔΕΛΦΥΣ).

Οι ενθουσιώδης πολυπληθείς Έλληνες που παρέστησαν στη γιορτή, συμμετείχαν στην απόδοση τιμής προσφέροντας σπόρους σιταριού στον βωμό και θυμήθηκαν με τον πλέον πρέποντα τρόπο τους ελεύθερους και αξιοπρεπείς προγόνους τους, τους οποίους πεισματικά αρνείται να τιμήσει το θρησκευτικά μη ουδέτερο και αμετανόητο επίσημο Ελληνικό Κράτος.

http://www.theasis.gr/koinonia/art-new/291-marathonas-timi

21 Σεπ 2013

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ, Ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΗΣΑΝ... ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!


ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ, Ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΗΣΑΝ... ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

 
Ανακοίνωση 278 / 20.9. «2013»

Ο λαλίστατος Μητροπολίτης Πειραιώς μάλλον ξέχνα ότι κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του, τα λόγια του, εκτός από τα αυτιά του λοβοτομημένου ποιμνίου του, φτάνουν και σε ανθρώπους που και μνήμη διαθέτουν και κριτική αντίληψη αλλά πάνω από όλα και ιστορικές γνώσεις. Ο άνθρωπος που μαζί με βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατέθετε μήνυση για να φιμώσουν ένα θεατρικό έργο, τώρα στρέφεται εναντίον τους, και μάλιστα μας αποκαλύπτει και την αιτία που ωθεί τους χρυσαυγίτες στην βία. Σύμφωνα λοιπόν με τον Σεραφείμ, ο... «Παγανισμός» είναι αυτός που στηρίζει την βία και την ανελευθερία.

Ποιος είναι όμως αυτός ο «Παγανισμός»; «Παγανιστές» αποκαλούν ο Σεραφείμ και το σινάφι του τους πραγματικούς Έλληνες προγόνους μας. «Παγανιστές» και μιαροί είναι για τον Σεραφείμ και για τους λεγόμενους χριστιανούς πατέρες (όπως ο Ιωάννης Χρυσόστομος), ο Σωκράτης και ο Πλάτωνας, ο Αισχύλος και ο Σοφοκλής, ο Όμηρος και ο Ησίοδος. Είναι μήπως ο Όμηρος που σπρώχνει στην βία τους χρυσαυγίτες, ή μήπως επηρεάστηκαν από κανένα διάλογο του Πλάτωνα και πήραν τα μαχαίρια;

Το Ελληνικό πνεύμα που με λύσσα πολέμησαν οι πνευματικοί πρόγονοι του Σεραφείμ, είναι αυτό που ανέδειξε την Δημοκρατία και τον Ανθρωπισμό. Και όμως, ο Σεραφείμ έχει το θράσος να προσπαθεί να εξισώσει την παράδοση που γέννησε την ελευθεροπρέπεια με τον φασισμό ένα κατεξοχήν τέκνο της μονοθεϊστικής μισαλλοδοξίας. Μιας μισαλλοδοξίας που γέννησε αποφθέγματα του τύπου «δεν υπάρχει έγκλημα για όσους έχουν τον Χριστό» και έστειλε στην πυρά ανθρώπους και βιβλία.

Έχουμε και μνήμη και παρρησία λοιπόν, και θα βρισκόμαστε μπροστά σου κύριε Μητροπολίτη Πειραιώς, κάθε φορά που από το στόμα σου θα βγαίνουν αθλιότητες. Υπάρχουν ακόμα Έλληνες άνθρωποι σε αυτή την Ιερή γη που σε «φιλοξενεί», οι οποίοι θα υπερασπίζονται την παράδοση των προγονών τους από την άθλια προπαγάνδα της θρησκείας της έρημου.

Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών Αμερικής


Για την προσυπογραφή:

Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών

17 Σεπ 2013

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΑΘΗΝΑΙΟ "ΕΚΑΤΗΒΟΛΟΣ" - 11ο ΕΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!



ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΑΘΗΝΑΙΟ "ΕΚΑΤΗΒΟΛΟΣ", Αριστοτέλους 36, 1ος όροφος, Αθήνα

11ο ΕΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!


(ΠΡΟΣΟΧΗ: Από την τρέχουσα περίοδο, το ακροατήριο στις ομιλίες και στα σεμινάρια θα καθορίζεται με σειρά προτεραιότητος. Όποιος θέλει να παραστεί, οφείλει προηγουμένως να κρατήσει τηλεφωνικώς θέση, είτε με τηλέφωνο στο 6972841667, είτε με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο ysee@ysee.gr)

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.30

Βλάσης Ρασσιάς, «Εξελληνισμός. Η συνάντηση Ελληνισμού - Ιουδαϊσμού από την εποχή του Αλεξάνδρου έως την Ύστερη Αρχαιότητα».

Σάββατο 19 Οκτωβρίου, ώρα 20.30

Ευαγγελία Καφετζιδάκη, «Περσία: μια άγνωστη χώρα»

Κυριακή 20 Οκτωβρίου, ώρα 4 μ.μ. Συνεορτασμός των «Ηρακλείων» με το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, ώρα 20.00

«Πολεμιστής και φιλόσοφος. Η κατήχηση του Έλληνα Εθνικού» (εσωτερικό σεμινάριο του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών - μόνον για οικονομικώς ενήμερα μέλη – κύκλοι 7 ατόμων)

Σάββατο 2 Νοεμβρίου, ώρα 20.00

Γεώργιος Κλήμης, ιστορικός-πολιτισμολόγος, «Η Αγία Γραφή ως Μέσο Ψυχολογικής Τρομοκρατίας»

ΜΝΗΜΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ «2013»




ΜΝΗΜΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ «2013»

Στα πλαίσια του ετήσιου εορταστικού κύκλου της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών τιμά τους Μαραθωνομάχους προγόνους μας και τελεί ιεροπραξία Φθινοπωρινής Ισημερίας

το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 μ.μ.

στο «Τρόπαιον» του Μαραθώνος (περιοχή Σχινιά), και καλεί όποιον αισθάνεται Έλληνας να παραστεί.

Για πληροφορίες: 6978-074611

Θα υπάρξει και λεωφορείο από Αθήνα.
 
Αναχώρηση στις 3 μμ απο την αρχή της οδού 3ης Σεπτεμβρίου (Πλ. Ομονοίας).
Τιμή από 7 έως 11 ευρώ (αναλόγως του αριθμού των επιβατών).